hoogveld en spencer logo
specialisten in maatwerk
VERANDABOUW


 

Een veranda laat u langer genieten van het buitenleven, ook als het weer wat minder is toch lekker buiten zijn om te ontspannen of om samen te barbecueën. Een veranda is een verlengstuk van uw woonkamer of keuken een meerwaarde voor de woning. Hoogveld en Spencer maakt uw exclusieve veranda op maat en in de stijl van uw woning, of het nu een moderne,- strakke nieuwbouw,- of een jaren 30 woning betreft, geen probleem voor de vakmensen van Hoogveld en Spencer.
Zij maken voor u een in realistisch 3D ontwerp zodat u vooraf ziet hoe het geheel eruit gaat komen te zien.

De materialen die Hoogveld en Spencer gebruikt worden met zorg geselecteerd. Er wordt gebruik gemaakt van Merantie hardhout voor de pilaren en het lijstwerk, een bruinrode tropische houtsoort. Meranti heeft een rustige structuur en blijft mooi recht. Het heeft bovendien geen vettige bovenlaag, waardoor het zeer gemakkelijk af te lakken is.


Voor de balklaag en dakconstructie wordt KOMO gecertificeerd naaldhout gebruikt hiermee voldoen zij aan aan de kwaliteits eisen van het bouwbesluit voor constructief toegepast hout.

Het schilderwerk van de veranda kunt u door de eigen schilders van Hoogveld en Spencer laten uitgevoerd. Door de zon, regen en wind, de ligging van uw veranda, kwaliteit van de ondergrond, het zijn allemaal omstandigheden die invloed hebben op de levensduur van uw schilderwerk. Hoogveld en Spencer werkt met dekkende en transparante lakken van Sikkens waarmee u verzekerd bent van een duurzaam resultaat. 
Veranda met hardhouten neuslijsten,ramen en pilaren.
Sfeerverlichting


Ook het schilderwerk is in goede handen bij Hoogveld en Spencer


Veranda met hardhouten vlonder en zijwand, geheel afgewerkt in Sikkens SB Hoogglans